calitatea vieții
și
abandonul școlar

Informații generale despre copii și adolescenți: Această rubrică va trata dezvoltarea copiilor și adolescenților, precum și procesul de învățare.   

 

Abandonul școlar : ce reprezintă?  Se definește abandonul școlar. Factorii de risc și semnele premergătoare abandonului sunt, de asemenea, evidențiate.   

 

Demersuri : Această rubrică va prezenta demersurile ce pot fi efectuate dacă părintele este de părere că al lor copil se află în dificultate. 

 

 « Bunele practici » acasă : În această rubrică, părintele va găsi un ghid pentru a asigura copilului suportul necesar în procesul de învățare, precum și mijloacele care pot facilita condițiile învățării.

 

Specialiști în educația copilului : În această rubrică, este prezentat rolul fiecărui specialist care contribuie la educarea copilului. 

 

Resurse : Vor fi disponibile atât articole, cât și secvențe video. Arhivele vor fi clasificate în această secțiune.

Părinți

 

 

Părinții elevilor sau reprezentanții legali au, de asemenea, un rol important, de aceea ne-am propus crearea unui spațiu virtual destinat acestora, pentru a-și putea exprima părerea în legătură cu organizarea și conținutul acestui site... 

 

Acest proiect este finanțat cu susținerea Uniunii Europene.

Uniune Europeană nu este responsabilă de folosirea informațiilor pe care le conține acest site.

gallery/logo europe